Mindaugas vejasi reitingo lyderį

Praėjusį šeštadienį Šiaulių prekybos ir pramogų centre „Tilžė“ vyko reitinginis darts turnyras „Auksinė strėlė 2016“, skirtas šio miesto sporto klubo „Auksinė strėlė“ 20 -ties metų veiklos sukakčiai.

auksine_strele_2016_prizininkai

Jame dalyvavo ir Prienų smiginio klubo „Dvidešimtukas“ nariai, kurie pirmiausia išbandė savo jėgas klubinėse varžybose ir pelnė du reitingo taškus. Pirmąjį mačą su Vilniaus „Legionu“ prieniečiai laimėjo 9:7, o papildomą tašką gavo neatvykus Jonavos komandai.
Asmeninėse varžybose tarp 64 žaidėjų geriausiai sekėsi Mindaugui Barauskui, kuris užėmė antrą vietą, finale 5:0 pralaimėjęs tik Lietuvos darts reitingo lyderiui Dariui Labanauskui.
Giedrius Labanauskas ir Dalius Židanavičius iš pogrupių pateko į atkrintamąsias varžybas, tačiau jose patyrė pralaimėjimus ir prarado progą išsiveržti aukščiau. Sportinės formos po operacijos dar neatgavęs Stasys Bendinskas žaidė nepilnu pajėgumu ir rezultatais nesužibėjo.
Prieniečiai planuoja šiuos metus baigti gruodžio 10 -11 dienomis Kaišiadoryse vyksiančiame Lietuvos čempionate, kuriame numatytos asmeninės, porinės, jaunimo ir komandinės rungtys.
Pagal sukauptus reitingo taškus, „Dvidešimtukas“ tarp vienuolikos šalies darts klubų kol kas užima aštuntą vietą.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *