Prienuose naujas kokybės vardas – TianDe

Praėjusį ketvirtadienį Prienuose duris atvėrė parduotuvė – salonas „Rasa“, kuriame bus galima įsigyti ekologiškos kosmetikos ir sveikatinimo prekių.
TianDe produkcija gaminama Tibete, Kinijos provincijoje, iš ekologiškų augalų žaliavos. Gaminama šiuolaikinėmis technologijomis ir naudojant moksliškai pagrįstus senovės Kinijos medicinos receptus. Europos rinkoje TianDe produkcija greitai paplito ir tapo populiaria dėl efektyvumo, ekologijos ir kitų tarptautinių kokybės sertifikatų.
Kompanijos specialistai kompleksiškai prieina prie odos problemų sprendimo, siūlydami specialiai sukurtas priežiūros sistemas, priklausomai nuo odos ypatumų ir kitų faktorių.

Parduotuvės - salono „Rasa“ įkūrėjus Rasą ir Eimutį Zdanevičius atidarymo proga sveikino kolegos...

Parduotuvės – salono „Rasa“ įkūrėjus Rasą ir Eimutį Zdanevičius atidarymo proga sveikino kolegos…

TianDe produkcija:
Universali ir efektyvi odos priežiūra – valymas, drėkinimas, maitinimas, veido ir kūno odos apsauga, specialios priemonės, skirtos spuogų gydymui, kompleksinė SPA priemonių serija, anticeliulitiniai produktai, profilaktinės ir gydomosios priemonės plaukų priežiūrai, programa moterų sveikatos profilaktika, naudojant intymios higienos priemones; burnos priežiūros profilaktika ir gydymas bei dekoratyvinės kosmetikos kolekcija, sukurta pabrėžti  tikrąjį moterų grožį.

Į KLAUSIMUS APIE TIANDE PRODUKCIJĄ atsako Jūratė Sadzevičienė, kompanijos TianDe Kauno centro vadovė, ir Rasa Zdanevičienė, parduotuvės – salono „Rasa“ savininkė:

– Kuo skiriasi Jūsų kompanijos produkcija nuo kitų kompanijų produktų?
– Visa kosmetika, siūloma kompanijos TianDe, gaminama pagal klasikinius tibetiečių medicinos kanonus iš aukščiausios kokybės ekologiškų žaliavų, naudojant naujausius mokslo atradimus kosmetologijos srityje. Populiarios gydomosios kosmetikos serijos probleminei odai, plaukams, gydomosios priemonės be cheminių ingredientų.
–  Jūsų kosmetikos linijos priskiriamos gydomajai kosmetikai ar yra tiesiog odos priežiūros priemonės?

...bičiuliai, Prienų rajono savivaldybės vicemeras Algis Marcinkevičius.

…bičiuliai, Prienų rajono savivaldybės vicemeras Algis Marcinkevičius.

– Mūsų kompanijos siūloma kosmetika yra biologiškai aktyvus papildas odai. Nereguliari mityba, stresas ir užterštos aplinkos poveikis turi neigiamą įtaką visam organizmui, bet oda kenčia labiausiai. Oda atlieka mūsų organizmo apsauginę funkciją, visas neigiamas poveikis tenka odai. Vitaminai ir mineralai, gaunami su maistu, organizmo pirmiausia yra sunaudojami vidaus organų poreikiams, o odai lieka nedaug. Turtingas TianDe produkcijos  ingredientų rinkinys leidžia prisotinti odą vitaminų, mineralų ir kitų naudingų medžiagų, kurios prisideda prie jos sveikatingumo.
– Kuo yra ypatinga kiekviena kosmetikos linija?
– Kiekviena kosmetikos linija skirta tam tikro amžiaus moterims ir skirta spręsti problemas, kurios iškyla būtent tame amžiaus tarpsnyje. Tačiau yra ir bendra kryptis – nuo jauno amžiaus apsaugoti odą nuo neigiamų poveikių, kurie prisideda prie senėjimo. Visose serijose yra antioksidantų siekiant užkirsti kelią ir panaikinti jau esamas problemas, susijusias su laisvųjų radikalų neigiamu poveikiu.
– Ar gali būti alerginių reakcijų?
– Visos kosmetikos priežiūros priemonės praeina klinikinius alerginius ir hipoalerginius tyrimus.  Bet kad oda nebus jautri kosmetikai, garantuoti 100 procentų negalima. Kai kuriems žmonėms kyla alerginės reakcijos nuo medaus ar braškių, kurie yra natūralūs ir labai naudingi maisto produktai. Jei turite polinkį į alergiją, tai rekomenduojame pabandyti nedidelį kiekį kosmetikos ant rankos odos. Būtinai palaukite keletą valandų, prieš tepant kremą ant veido.
– Manoma, kad aukštos kokybės produkcija visada yra labai brangi. Kyla klausimas, kodėl TianDe kosmetika prieinama visiems?
– Kaip žinote, prekių kainą sudaro sąnaudos, transporto išlaidos, saugojimo bei mažmeninės prekybos vietos išlaikymo kaštai ir reklama, kuri yra didžiausia procentinė išlaidų dalis. Kosmetika TianDe platinama daugiapakopės rinkodaros būdu, aplenkiant visą standartinį platinimo tinklą. Nesant papildomų išlaidų, produkcijos kaina mažėja išsaugant jos aukštą kokybę.

Ramutė Šimukauskaitė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

1 komentaras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *