Sėkmės dešimtajai abiturientų laidai

P1200227 (Large)Birštono gimnazijos bendruomenė liepos 15-tąją dieną išlydėjo X abiturientų laidą. Iškilminga brandos atestatų įteikimo šventė abiturientams vyko Birštono kultūros centre. Čia susirinko ne tik jaunesnieji mokiniai, kurie vedė šventinę programą, bet ir abiturientų šeimos nariai, svečiai.
Gimnazijos direktorius Alvydas Urbanavičius pasidžiaugė puikiais brandos egzaminų rezultatais. Jis paminėjo, kad abiturientai gavo net šešis šimtukus.  Dešimčiai geriausiųjų abiturientų direktorius įteikė atminimo dovanas.

Dešimčiai geriausių abiturientų direktorius įteikė atminimo dovanas.

Dešimčiai geriausių abiturientų direktorius įteikė atminimo dovanas.

Šventėje dalyvavusi LR Seimo nario A. Palionio padėjėja V. Petkevičienė perdavė jo  sveikinimą Vaidai Goberytei, gavusiai šimto balų įvertinimus anglų kalbos ir lietuvių kalbos brandos egzaminuose. Jubiliejinės X laidos  geriausia gimnaziste buvo pripažinta Gerda Mekionytė, kuriai  Birštono savivaldybės merės Nijolės Dirginčienės premiją įteikė Birštono savivaldybės vicemeras V.Kederys ir Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja A.Žiūraitienė.
Abiturientams sveikinimo žodžius tarė tėvelių, Birštono KC atstovai, jaunųjų šaulių vadas J.Juozaitis. dešimtosios laidos atstovai padėkojo savo draugams, tėveliams, mokytojams, artimiesiems, klasių auklėtojoms L.Puskunigienei ir B.Sinkevičienei, palinkėjo vieni kitiems sėkmės.

Geriausia gimnaziste pripažinta Gerda Nikionytė.

Geriausia gimnaziste pripažinta Gerda Nikionytė.

Po šventinės dalies abiturientai skraidino savo norų balionus prie Birštono gimnazijos. Linkime, kad tie norai išsipildytų ir kad visi dešimtosios laidos gimnazistai išsaugotų savitumą, sprendimus priimtų vadovaudamiesi savo širdimi ir atrastų vietą pasaulyje.
Asta Ferevičienė
Birštono gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *