Tarp stipriausių Lietuvos įmonių

Praėjusį šeštadienį UAB „Lietuviškas midus“ buvo įteiktas „Stipriausi Lietuvoje Lyderiai 2015” sertifikatas. Šis sertifikatas paliudija, kad įmonė per pastaruosius penkerius metus tinkamai vykdė finansinius įsipareigojimus ir visą laikotarpį išlaikė aukštą kredito reitingą.

„Creditinfo“ projektų vadovas Andrius Bogdanovičius sertifikatą įteikė bendrovės direktoriaus pavaduotojui Kęstui Stankevičiui.

„Creditinfo“ projektų vadovas Andrius Bogdanovičius sertifikatą įteikė bendrovės direktoriaus pavaduotojui Kęstui Stankevičiui.

Kaip teigia projektą „Stipriausi Lietuvoje“ vykdančios „Creditinfo“ atstovai, svarbiausias vertinimo kriterijus suteikiant sertifikatus – aukštas kredito reitingas, kuris turi būti išlaikomas ne trumpiau kaip 5 metus. Įmonių kreditingumas vertinamas ir reitingas nustatomas pagal kredito istoriją (finansinius įsipareigojimus ir mokėjimų istoriją), finansinius rezultatus ir jų pokyčius (pajamų, pelno, likvidumo, nuosavo kapitalo ir kt.), verslo sąsajų, sektoriaus būklės ir kitą informaciją.
Tarp „Stipriausiųjų Lietuvoje 2015“ yra ir UAB „Birštono šiluma“ bei AB Birštono sanatorija „Versmė“, kurios vadovui Antanui Daniui suteiktas ir „Stipriausi vadovai Lietuvoje 2015” sertifikatas.
„Gyvenimo“ informacija

IMG_1306_

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *