Salės futbolo pirmenybių pusfinaliai – kovo 10 ir 11 d., varžybų uždarymas – kovo 12 d.

Paskutiniame Prienų rajono salės futbolo pirmenybių ture netrūko nei azarto, nei kietos vyriškos kovos, nei gražių įvarčių.

Tikra turo puošmena tapo rungtynės tarp „Jiezno“ ir „Birštono vienkiemio“ komandų. Kovingos ir emocingos rungtynės, kuriose buvo skirti net trys 6 metrų baudiniai, pasibaigė lygiosiomis 6:6. „Jiezną“ į priekį vedė jų lyderis Ūdrys Žalys, pelnęs keturis įvarčius. D.Bunevičius ir D.Urbonavičius pasižymėjo po kartą. Birštoniečių gretose įvarčius mušė E.Vabuolis, E.Petkevičius, E.Daukševičius ir G.Stankevičius – po dukart.

„Ąžuolo“ komanda 4:1 įveikė „Ringį“. K.Liepa balbieriškiečių vartininką nuginklavo dukart, po kartą pasižymėjo D.Dainauskas ir D.Mekionis. Intrigą rungtynėse buvo atgaivinęs E.Pašukevičius, nukreipdamas kamuolį į savo vartus.

Trečiose rungtynėse „Birštono vienkiemis“ 8:6 įveikė „Stakliškes“. L.Bagdonas įmušė tris, E.Daukševičius – du įvarčius. Stakliškiečių komandoje po du kartus pasižymėjo L.Randamanskas ir A.Kurmanavičius. V.Žukauskas ir T.Randamanskas įmušė po kartą.

Pirmasis pusfinalis tarp „Stadiono“ ir „Jaunimo“ komandų planuojamas kovo 9 d. (trečiadienį) 18.00 val.

Antrasis susitikimas įvyks tarp „Ąžuolo“ ir „Ringio“ – kovo 10 d. (ketvirtadienį) 19 val.

 Varžybų finalas ir apdovanojimas – kovo 12 d.

 Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio salės futbolo pirmenybių finalai, nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimas planuojamas kovo 12 d. nuo 11 val. Prienų arenoje.

Capture

Rubrikoje Prienų rajono savivaldybės ir laikraščio „Gyvenimas“ salės futbolo pirmenybės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *