KVIETIMAS DALYVAUTI PIEŠINIŲ KONKURSE

Untitled-1

Teritorinės ligonių kasos šių metų vasario 1 d. visoje šalyje paskelbė socialinę akciją „Sveika šeima“ ir kviečia pradinių klasių mokinius dalyvauti piešinių konkurse „Mano šeimos gydytojas“. Socialinė akcija skirta Tarptautinei šeimos dienai, kuri minima gegužės 15 d. Laukiame vaikų piešinių, kuriuose būtų atvaizduota, kaip šeimos gydytojas gydo mamą, tėtį, brolį, sesę, močiutę, senelį, tetą ar dėdę. Gražiausius piešinius pavertę atvirlaiškiais, per vaikus gegužės mėnesį pasieksiančiais šeimas, ligonių kasos ragina žmones aktyviau naudotis iš PSDF biudžeto apmokamomis prevencinėmis programomis, abejingai nenumoti ranka į sveikatos profilaktiką, šeimos sveikatą.

Kauno teritorinė ligonių kasa vasario mėnesį gavo pradinukų piešinių iš 12 – kos mokyklų, 7 savivaldybių.

Konkursas tęsiasi! Kauno teritorinė ligonių kasa kviečia pradinių klasių mokinius dalyvauti piešinių konkurse „MANO ŠEIMOS GYDYTOJAS“.

KADA: konkursas vyksta nuo vasario 1 iki kovo 31 dienos.

KAIP DALYVAUTI: reikia nupiešti savo šeimos gydytoją, pavaizduojant, kaip jis gydo vaiką, mamą, tėtį, sesę, brolį, močiutę ar senelį…

KUR SIŲSTI PIEŠINIUS: piešinius siųsti ar atnešti į Kauno teritorinę ligonių kasą, adresu: Aukštaičių g. 10, (102 kab.) Kaunas, 44147; P. Kriaučiūno g. 2, (312 kab.) Marijampolė, 68298.

REIKALAVIMAI PIEŠINIUI: piešinys turi būti nupieštas ant A4 formato popieriaus, gali būti naudojamos įvairios piešimo technikos ir priemonės, turi būti vaizduojamas sveikatos priežiūros paslaugų teikimas, šeimos gydytojas ir/ar pacientas ir pan.

PRIZAI: 1 prizininkui bus įteiktas specialus ligonių kasų prizas ir net 13 nugalėtojų (po 1 iš kiekvienos savivaldybės) bus paskatinti dovanomis! Prizininkas galės pasijusti tikru dailininku – jo darbelis bus atspausdintas spaustuvėje, kur pavirs atvirlaiškiu, primenančiu mums visiems – sveikiems ir sergantiems, koks svarbus kiekvienos šeimos sveikatai ir gerovei yra šeimos gydytojas. Apdovanojimai ir padėkos gali būti įteikiami aktyviausiai klasei, originaliausių, spalvingiausių ar kitų išskirtinių piešinių autoriams, pedagogams ir (ar) kitiems specialistams, aktyviai skatinusiems mokinius dalyvauti Konkurse.

        Vaikų piešinių konkurso taisyklės skelbiamos internetinėje svetainėje: www.ktlk.lt ar www.vlk.lt.

Kontaktai konkurso dalyviams Kauno TLK veiklos zonoje – pradinių klasių moksleiviams, jų tėveliams ir pradinių klasių mokytojams:

Virginija Juciuvienė, tel. (8 37) 323 305, el. p. virginija.juciuviene@vlk.lt; katlk@vlk.lt

Kontaktai žiniasklaidai:

Veronika Pečkienė

Kauno teritorinės ligonių kasos

Administravimo skyriaus

vyriausioji specialistė ryšiams su visuomene

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *