Bus pradėti sporto komplekso sporto salės statybos darbai

Liepos 24 d., penktadienį, buvo pasirašyta „Kūno kultūros ir sporto departamentui prie LR Vyriausybės valstybės investicijų 2015–2017 metų programoje numatytų kapitalo investicijų naudojimo sutartis“. 

?

Sutartį pasirašė Kūno kultūros ir sporto departamento prie LR Vyriausybės generalinis direktorius Edis Urbanavičius bei Birštono savivaldybės administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas, sutarties pasirašyme dalyvavo ir Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė. Šia sutartimi abi šalys įsipareigojo vykdyti investicinį projektą „Birštono sporto komplekso sporto salės statyba“ ir pradėti statybos darbus.
Sporto komplekso techninis projektas buvo parengtas pernai, o šiemet vyko rangos darbų parinkimo viešas konkursas, kuriame dalyvavo penkios statybos įmonės, ir kurį laimėjo UAB „Rūdupis“. Buvo pasirašyta ketverių metų rangos darbų sutartis su galimybe pratęsti terminą dar vienerius metus. Daugiafunkcis sporto centras bus statomas tarp Kęstučio ir B. Sruogos gatvių, netoli teniso kortų.
Birštono savivaldybės informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *