Treniruoklių salė atvira lankytojams

Lapkričio 17 dieną Prienų sporto ir pramogų arenoje oficialiai atidarytos naujos patalpos.

DSC_1168

Sužinoję apie atidaromą treniruoklių salę, iš pat ryto prie kasos lūkuriavo būsimieji jos lankytojai. Įkurtuvių juostelę perkirpti buvo patikėta žmonėms, kurie daugiausia prisidėjo prie Sporto ir pramogų arenos rekonstrukcijos projekto, jo finansavimo ir darbų, tai – Lietuvos kūno kultūros ir sporto departamento generaliniam direktoriui Edžiui Urbanavičiui, LR Seimo nariui Andriui Palioniui, Prienų rajono savivaldybės merui Vytui Bujanauskui ir UAB „Rūdupis“ gen. direktoriaus pavaduotojui Romualdui Vasiliauskui. Jie pirmieji išbandė ir prie kasos įdiegtą elektroninę bilietų bei abonementų nuskaitymo sistemą.

Arenos direktorius Arūnas Vaidogas susirinkusius svečius – savivaldybės administracijos darbuotojus, savivaldybės Tarybos narius, būsimus klubo lankytojus – pakvietė įvertinti atliktus darbus.

Įsisavinus per 2 mln. litų Valstybės investicijų programos lėšų, visiškai sutvarkyta arenos pastato fojė: joje įrengti moterų ir vyrų persirengimo kambariai su dušais, tualetais, užrakinamomis spintelėmis, numatyta vieta mobilioms rūbinėms, sumontuotas keltuvas neįgaliesiems į antrąjį aukštą. Antrojo aukšto patalpose įrengtos dvi sporto salės – treniruoklių ir universali. Taip pat sutvarkytas vidinis arenos kiemas, įrengta automobilių aikštelė.

A.Vaidogas pakvietė visus, norinčius sportuoti, mankštintis, sustiprinti kūną, įsigyti vienkartinius bilietus ar abonementus ir jiems palankiu laiku lankyti pasirinktus užsiėmimus treniruoklių salėje. Pasak jo, visi reikiami treniruokliai jau pastatyti, dauguma jų pagaminti Lietuvoje, todėl yra kokybiški. Treniruoklių salė veiks nuo 8 val. iki 21.30 val., jos klientus konsultuos trenerė, esant didesniam lankytojų srautui, žadama įdarbinti dar vieną trenerį.

Meras V.Bujanauskas ir administracijos direktorius A.Marcinkevičius įkurtuvių proga į klubo „biudžetą“ įnešė pirmąjį piniginį įnašą garso įrangai įsigyti, kad gera muzika lankytojus pažadintų, keltų jų ūpą ir motyvuotų treniruotis.

Universalioje salėje jau vyksta šokių užsiėmimai, stalo teniso treniruotės. Salė aprūpinta skaidrių demonstravimo įranga, todėl ji galės būti nuomojama konferencijoms ir seminarams.

Dalė Lazauskienė

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *