Pergalės pelnytos didele persvara

Trečiadienį ir sekmadienį Prienų KKSC salėje vyko priešpaskutinis rajono salės futbolo pirmenybių turas. Ketveriose rungtynėse susitikę varžovai  žaidė nelygiavertį žaidimą, apie tai liudija rezultatai.

 Komandų „Sugrįžę“ ir „Jaunimas“ susitikimas baigėsi futbolininkų, atstovaujančių komandai „Sugrįžę“, pergale 13:7. Nugalėtojams daugiausia įvarčių pelnė A.Golmanas ir R.Gaižius – po tris. „Jaunimo“ gretose po du kartus pasižymėjo L.Valukonis ir R.Ratkevičius.

„Stihl“ ir „Ringis“ poroje akivaizdžiai buvo stipresni svečiai iš Kazlų Rūdos, be atvangos atakuodami balbieriškiečių vartus, jie pelnė net  17 įvarčių, „Ringio“ žaidėjai sugebėjo įmušti 5 įvarčius. Laimėtojų komandoje ypač pasižymėjo J.Sevilla – 5 įvarčiai, pralaimėjusiųjų ekipoje V.Žilinskas į vartus pataikė du kartus.

 „Stadionas“ nusileido komandai  „Sugrįžę“ rezultatu 5:9. Pralaimėjusiųjų komandoje  J.Strampickas ir G.Budrikas pasižymėjo po du kartus. Nugalėtojų ekipoje aktyviai žaidė A.Golmanas – 4, R.Gaižius – 2 įvarčiai.

 Paskutinėse sekmadienio rungtynėse į aikštę išbėgo jaunimas, atstovaujantis „Gyvenimui“ ir „Stakliškėms“, nelygioje kovoje pergalę rezultatu 10 : 3 įsirašė gyvenimiečiai. Nugalėtojams daugiausia – 4 įvarčius – pelnė D.Dainauskas, o stakliškiečiams – D.Marčiulaitis, du kartus taikliai smūgiavęs į vartus.

 Turo nuobaudos: J.Strampickas („Stadionas“) nubaustas raudona kortele, G.Budrikas („Stadionas“) ir A.Golmanas („Sugrįžę“) „uždirbo“ geltonas korteles.

 Paskutinio turo tvarkaraštis

Kovo 8 d. (šeštadienis)

14.30 val. „Stihl“ – „Gyvenimas“

15.30 val. „Ąžuolas“ – „Veiveriai“

16.30 val. „Stakliškės“ – „Jieznas“

Rubrikoje Prienų rajono savivaldybės ir laikraščio „Gyvenimas“ salės futbolo pirmenybės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *