Sekmadienio rungtynėse teisėjams darbo pakako

Sekmadienį, sausio 12 d., Prienų sporto ir pramogų arenoje buvo sužaistos dvejos Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio pirmenybių rungtynės.

1-1401120333

„Policija“ – „Savivaldybė“
Pirmosiose dienos rungtynėse susitiko du principiniai varžovai ir vieni iš čempionato lyderių. Nieko kito, kaip atkaklios ir įnirtingos kovos, tikėtis nebuvo galima. Po pirmojo kėlinio – 20:20, po dviejų – 40:42. Trečiajame kėlinyje įvyko lūžis, kai vienas po kito varžovų krepšį perskrodė „Savivaldybės“ žaidėjų tritaškiai, o „Policijos“ puolimas pradėjo po truputį buksuoti. „Savivaldybės“ krepšininkai nutolo 51:59. Tolimais metimais ėmę „atsišaudyti“ „Policijos“ žaidėjai dar mėgino gelbėtis, bet šaltakraujiškai sužaidę rungtynių pabaigą „Savivaldybės“ žaidėjai išliko nenugalėti – 71:80.
Rezultatyviausi žaidėjai:
„Policija“: P. Minajavas – 22, T. Stupuris – 14 ir M. Gūžys – 13 tšk.;
„Savivaldybė“: M. Birbalas – 23, G. Andreikėnas – 21 ir T. Kavaliauskas – 14 tšk..

Birštono „Žvėrys-Ernas“ – „GSTM“
Antrosios rungtynės gal ir nebuvo atkaklios, bet aistros aikštelėje virė. Nuo pat rungtynių pradžios į priekį išsiveržę, milžino T. Into vedami, „GSTM“ žaidėjai jau po dviejų kėlinių galėjo ramiai atsikvėpti – 26:46. Nors skirtumas ir buvo didelis, o rungtynės neatrodė įtemptos, teisėjams darbo užteko: keli birštoniečių žaidėjai buvo nubausti techninėmis pražangomis, o vienas iš jų netgi pašalintas iš aikštelės. Visgi tai žaidimui įtakos nepadarė, ir po didžiosios pertraukos toliau dominavo G. Sabeckio teniso mokyklos žaidėjai. Rungtynes jie laimėjo rezultatu 74:93.
Rezultatyviausi žaidėjai:
„Žvėrys-Ernas“ – J. Tamošiūnas – 23, M. Knyšius – 14 ir A. Stankevičius – 11 tšk.;
„GSTM“ – T. Intas – 29, A. Čibiras – 19 ir G. Sabeckis – 17 tšk.
„Gyvenimo“ informacija

Janinos Leonavičienės nuotraukos

Rubrikoje GKP 2014/2015 m. archyvas. Bookmark the permalink.

1 komentaras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *